hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel yerel seçim hedeflerini açıkladı, Kılıçdaroğlu'dan Hatay eleştirisi geldi

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim hedefini "Kaleleri korumak, Ege'den içeriye doğru CHP'nin belediyelerini genişletmek" olarak açıkladı. Özel seçmene seslendi, "1 Nisan'da bir şey yapamazsınız yapacaksanız 31 Mart'ta yapın" dedi. Aday belirleme süreçlerine dair gelen eleştirilere de CHP lideri "Ufak tefek sorun" derken, selefi Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Hatay eleştirisi geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "EGE KIYILARINDAN İÇERİ YÖNELECEĞİZ"

    CHP'nin yerel seçim hedeflerini açıkladı. Aday belirleme sürecini değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet gazetesine konuştu. Özel "Temelde hiçbir belediyeyi kaybetmemek, kıyı Ege'deki şeridi içeriye doğru Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli ile içeriye genişletmek. En önemli hedef mevcut kaleleri korumak. CHP'nin tek başına girdiği bu seçimde yüzde 30'a yakın bir oy almayı ve belediyeleri korumayı çok önemli görüyorum.'' dedi.

    "1 NİSAN’DA BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ, 31 MART’TA YAPIN"

    Yerel seçimin önemine vurgu yapan Özel, 1 Nisan'da bir şey yapamazsınız, yapacaksanız 31 Mart'ta yapacaksınız. Endişeli seçmen muhalefette birleşmeli." diye konuştu.

    "UFAK TEFEK SORUNLAR"

    Özel , aday belirleme sürecinde yaşanan krizleri ''Ufak tefek sorunlar'' olarak nitelendirdi. Muhalefet partileri ile iş birliği yapabilmek için bütün şartları zorladığını belirtti. ''Muhalefete kazandırmak gibi bir gayretleri yok. Kent uzlaşısı diye bir şey tarif ettiler. Ama birçok yerde de kent uzlaşısı yok deyip aday çıkardılar.'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KILIÇDAROĞLU: LÜTFÜ SAVAŞ YIPRATILDI

    Öte yandan TGRT'ye konuşan eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ise dikkat çeken açıklamalar geldi. Aday belirleme süreci sağlıklı yapılmadığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Lütfü Savaş çok yıpratıldı. Aday belirlediyseniz arkasında duracaksınız. Bu kadar yıpratılması doğru değil." dedi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow