hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel'den "1 Nisancılar"a gözdağı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına göre "1 Nisan'da kurultay talep edecekler var" iddialarına genel başkan Özgür Özel sert yanıt verdi. Özel, "1 Nisanı bekleyenler çok bekler, avucunu yalarlar" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "1 NİSAN'I BEKLEYEN ÇOK BEKLER, AVUCUNU YALARLAR"

    "Ben elimden geleni yapıyorum. Mayıs ayında yaşanmış olan büyük travmanın üzerine yaşanan duygusal kopuşu ortadan kaldırdık mı, kaldırdık. 1 Nisan'ı bekleyenler çok beklerler. Var öyle birileri avuçlarını yalarlar."

    CHP'de genel merkez yönetimine tepkili isimler, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olanlar, "31 Mart seçimleri sonrası 1 Nisan'da olağanüstü kurultay isteyecek" iddialarına bu yanıtı verdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Nisancılara rest çektiği açıklamalarında kurultay için "Çok beklerler" mesajı verdi. "Eğer böyle bir ekip varsa, önceki genel başkanımızla ilişkilendiriyorlar. 1 Nisan'ı bekleyenler çok beklerler" ifadelerini kullandı.

    Özgür Özelden 1 Nisancılara gözdağı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "PUSU SİYASETİ BEKLEYENLER AVUÇLARINI YALAR"

    Kararlı bir grubun CHP'nin başarısı için çalıştığını söyledi ve ekledi:

    "CHP başarısız olsun da parti içi iktidarı devralalım diyen bir grup varsa,  bu partiyi bırakacaksam bana yazıklar olsun. Kenardaki pusu siyaseti başarılı olamaz. Varsa öyle birileri avuçlarını yalarlar."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow