Park edildikten sonra hareketlenen un yüklü kamyon ortalığı birbirine kattı
Ümraniye'de şoförünün park edip, el frenini çekmeyi unuttuğu iddia edilen un yüklü kamyon, bir anda hareketlenerek, park halindeki dört araca çarptıktan sonra binanın doğal gaz kutusuna çarparak durabildi.
Kaza, Ümraniye İstiklal Mahallesi Birlik Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şoför Salih Sakin, Konya'dan un yüklediği 42 S 0488 plakalı kamyonu boşaltacağı Ümraniye'deki fırının önünde park etti. Un kasasını açmaya çalışan Sakin'in, el frenini çekmeyi unuttuğu ileri sürülen kamyon bir anda kendiliğinden hareket etmeye başladı. Kamyon, park halindeki 3 araca çarptıktan sonra bir otomobili sürükleyerek ilerledi. Kamyon önüne aldığı araçla kaldırımdaki yol tabelası ve bir ağacı devirdi ardından bir binanın beton doğal gaz kutusuna çarparak durabildi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılırken, İGDAŞ ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken araçlarda hasar meydana geldi.
Kamyon sürücüsü Salih Sakin, "Ne olduğunu anlayamadık. İmdat freni çaldı. Kendimi arabaya atamadığım için saldı aşağı gitti arabalara vurdu. Un boşaltmak için gelmiştim Konya'dan. Aşağı indim kapakları açayım diye. Sonra kamyon hareket etmeye başladı. Allah'tan cana gelmedi. 4-5 araç zarar gördü" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası