Pazar tezgahlarında son durum ne?
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte pazar tezgâhları renklendi. Peki fiyatlar ne durumda? Yanıtı CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Halil Kahraman'ın haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yaz aylarının gelmesiyle pazar tezgahlarında yaz meyve sebzeleri yer almaya ve tezgahlar renklenmeye başladı. Peki fiyatlar ne durumda?
Çarliston biber ve patlıcan 10 liradan satılırken, salatalık ve limon 12 lira, domates 6.50 ve lahana 12 liradan satılıyor.
Meyve fiyatlarına bakıldığında ise can erik ve kiraz 25 lira, kayısı 17 lira, kavunun tanesi ise 30 liradan satılıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı