Pervin Buldan: ''O maddeler değişecek''
HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan “İç güvenlik paketiyle ilgili bazı değişiklikler yapılacaktır. Geçen maddeler tekrar ele alınabilecek ve değiştirilebilecek. Bizim itiraz ettiğimiz haliyle çıkmayacak." dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan buldan "Dünkü ortak açıklamaya yeni bir yol haritası diyebiliriz. Üzerinde müzakere yapılması için mutabakat sağlanan 10 madde konusunda anlaşma sağlanırsa PKK kongresini toplayacak. Ondan sonra yeni bir Türkiye’ den söz edebiliriz” diye konuştu.
İlker Başbuğ: ''O konuşmalar yapılmasaydı''
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı