Plajda "harcama limiti" vurgunu
Plajlara giriş ücretleri epey arttı. O da yetmezmiş gibi şimdi işletmeciler bir de plajda "harcama limiti" diye bir kota belirledi. Yani denize girmek isteyenler daha plaja girmeden binlerce lira ödüyor. Hiçbir harcama yapmasalar bile ceplerinden çıkan o para iade edilmiyor. Peki böyle bir durumla karşılaşanlar ne yapmalı? Yanıtı Meva Coşkun ve Volkan Kamber'in haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yeni vurgunun adı harcama limiti. Plaja gelen insanlardan daha yapmadıkları harcamanın parasını alıyorlar. Üstelik bu limitler 3 bin liraya kadar ulaşıyor. atandaş bu durumdan şikayetçi.
PEKİ "HARCAMA LİMİTİ" ZORLAMASIYLA KARŞILAŞAN TÜKETİCİ NE YAPMALI?
Uzmanlar, bu şekilde bir ücret karşılığı içeri giriş dayatan işletmelerden lütfen hizmet almasınlar. Ticaret Bakanlığına ve yerel yönetimlere belediyelere şikayet etsinler.uyarısında bulunuyor
Sıradaki Haber