Psikolojim bozuldu deyip yolcuları otobüsten indirdi
Ankara’da Özel Toplu Taşıma Aracı (ÖTA) sürücüsü, psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek yolcuları otobüsten indirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Başkent’te ÖTA sürücüsü psikolojisinin bozulduğunu, stresle kaza yapabileceğini öne sürerek yolcuları otobüsten indirdi. Otobüsteki yolculardan birinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülere göre; seyir halinde olan otobüsü sağa çeken sürücü, kapıları açtıktan sonra yolculara dönerek, “Arkadaşlar psikolojim bozuldu benim. Arabadan inin, başka arabaya binin, ben buradan hastaneye geçiyorum. Bu stresle gidersem kaza yaparım, sizin canınıza mal olurum” diyor. Şoförün uyarılarını dikkate alan yolcular, başka bir araca binmek üzere otobüsü boşaltıyor.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, vatandaşlar tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Vatandaşlar, şoförün örnek bir davranış sergilediğini ifade etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular
SON DAKİKA... Özgür Özel'e saldıran kişi tutuklandı