S-400'ler nerede tutuluyor?
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Meclis’te milletvekillerinin sorularını cevaplandırdı. “Rusya’dan alınan S-400 hava savunma sistemi nerede, neden kullanılmıyor” sorusuna “hava saldırısı oldu da S-400 kullanmadık mı?”
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlığının 80 milyar lirayı aşan bütçesine ilişkin görüşmelerde milletvekillerinin sorularını da yanıtladı.
Hulusi akar “Rusya’dan alınan hava savunma sistemi nerede, neden kullanılmıyor?” Sorusuna cevap verdi.
Akar, motor tedarikinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle seri üretim aşamasına geçilemeyen Altay Tankı projesine de değindi. Ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kimyasal silaha sahip olduğu iddiaları. “TSK envanterinde kesinlikle gaz, kimyasal silah yok. Ne var ne alındı ne de saklı.” Sözleriyle iddiaları yalanladı. "başarılı terörle mücadeleyi lekelemek için bu iddialar periyodik olarak gündeme getiriliyor" dedi.
Akar ayrıca Sadat isimli şirketle Milli Savunma Bakanlığı’nın hiçbir hukuki ticari mali kurumsal olarak ilgisi olmadığını söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)