Sağlık Bakanı Koca, Türk Tabipleri Birliği ile görüştü | Video
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türk Tabipleri Birliği yetkilileri ile görüştü. Türk Tabipleri Birliği Başkanı Sinan Adıyaman, Aile Sağlığı Merkezleri'nde çalışan aile hekimlerinin raporlu olduklarında maaşlarında yapılan kesintiye ilişkin durumun en kısa zamanda halledileceğini öğrendiklerini belirtti. Ayrıca bakanın, özellikle riskli bölgelerde çalışan tüm sağlık çalışanları için rutin testlerinin yapılmasına sıcak baktığını ve bu konuda talimat verdiğini söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman ve TTB Covid-19 İzleme Grubu Üyesi Özlem Kurt Azap'ı bakanlık makamında kabul etti. Görüşme sonrası Tabipler Birliği Başkanı Sinan Adıyaman görüşmede gündeme gelen konuları aktardı. Bakanın riskli noktalarda çalışan sağlık çalışanlarına test yapılması için talimat verdiğini söyledi.
Aile hekimlerinin sağlık raporlarıyla ilgili sorun da görüşmede gündeme geldi. Sağlık Bakanı bu konuda çalışma olduğunun sinyalini verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor