Sahte estetisyen 5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak
Merve Hemşire bir kuaförün yaptığı dolgu işleminden sonra dudaklarını kaybetme riskiyle hastaneye yatmıştı. Diploması olmadığı halde ona ve başkalarına botoks ve dolgu yapan kuaför hakkındaki iddianame kabul edildi. Sahte estetisyen; 5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Biri erkek 3'ü kadın 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaparak hastanelik olmalarına neden olduğu gerekçesiyle Cumhuriyet Savcısı Hatice Ünal'ın hazırladığı iddianame, Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Soner Gülnaz'ın 5 yıla kadar hapis, bin güne kadar adli parayla cezalandırılması istendi.
İddianamede, Gülnaz'ın sosyal paylaşım sitesinde kendisini medikal estetik uzmanı olarak tanıttığı, botoks uygulamasını bir sanığın rızasıyla Instagram üzerinden canlı yayınladığı da belirtildi. Soner Gülnaz ifadesindeyse müştekilere dolgu ve botoks işlemi yaptığını kabul ettiği ancak doktor olduğunu söylemediğini öne sürdü.
Gülnaz ile ilgili "dolandırıcılık ve yaralama" suçlarından ayrıca soruşturma sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...