Sahte ihracatla 400 milyonluk vurgun
Sahte ihracatla vergi iadesi alan suç örgütüne ikinci operasyon düzenlendi, 12 kişi gözaltına alındı. Devleti 400 milyon lira zarara uğratan örgütün farklı ülkelerdeki gümrük memurlarını da organizasyona dahil ettiği tespit edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
'Hayali ihracat operasyonunun' geçen sene aralık ayında ilki düzenlendi. Devleti 400 bin lira zarar uğrattığı tespit edilen 32 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun ikinci ayağı da gerçekleştirildi. Birçok ilde çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Devleti 400 milyon lira zarara uğrattıkları tespit edilen 1'i gümrük memuru 12 şüpheli gözaltına alındı.
Operasyon Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'belgede sahtecilik' ve 'rüşvet' suçlarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gerçekleştirildi şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası