Salgın daha çok araba aldırttı
Koronavirüs salgınından korkan vatandaşlar toplu taşımadan inip özel araca bindi. Bu durum İstanbul’da trafiğe fazladan 350 bin aracın daha dahil olmasına sebep oldu. Peki, bu araçlar ihtiyaç mı yoksa fazlalık mı? Salgın bittiğinde ne olacak?
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüs salgını ile birlikte kalabalıklardan uzaklaştık. Toplu ulaşım araçlarını kullanmamaya başladık. Özel araçlara yöneldik. Hal böyle olunca da İstanbul trafiğine binlerce yeni araç dahil oldu. Peki, salgın geçtikten sonra alınan yeni araçlar satılacak mı?
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! İstanbul'da sıcaklık rekoru kırılacak... Uzmanı uyardı: 50 derece...
JSGA JANDARMA ÖĞRENCİ ALIMI: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Personel Alımı Ne Zaman? JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 323 Astsubay 225 Subay Öğrenci Alıyor! İşte JSGA Subay Alımı Başvuru Şartları
EHLİYET YENİLEME RANDEVU: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişti!
Yürekleri parçalayan an: Minik Deniz'in şehit babasına son bakışı