Şampuan kutularından pırlanta çıktı
Piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lirayı bulan pırlantaları kaçak yollarla Türkiye’ye sokmaya çalışan İran uyruklu şüphelinin bu girişimi, polis ekiplerinin dikkati sayesinde önlendi. Üstelik o milyonluk pırlantaların saklanma yöntemleri de oldukça ilginçti. Detaylar haberimizde.
Şampuan kutularından "pırlanta" döküldü. Milyonlarca liralık oyunu polis ekipleri bozdu. Kaçakçılık girişiminin adresi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ydı. İran uyruklu yolcu, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen uçaktan indi.
Bagajı ile birlikte kontrol noktasına gelen şüpheli, kaçakçılık suçlarıyla mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından adım adım izlendi.
Şüphelinin bagajı x-ray geçerken uyarı verdi. Ekipler, çantada arama yaptı.
Şampuan şişelerindeki ağırlık ekiplerin dikkatini çekti.. Şişeler açıldığında ise kutulardan şampuan değil, piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan şampuan çıktı. Şampuan şişelerinin içine gizlenen ve piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan pırlantaya el konulurken,, iran uyruklu şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Aydın'da korku dolu anlar! Sokak köpeğinden kaçarken arabaya çarptı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Arapça öğretmeni için başsağlığı mesajı
Evlilik Vaadiyle 12 Milyon Liralık Vurgun: 6 Kadın Aynı Anda Dolandırıldı!
Park halindeki araçtaki yangının nedeni havai fişek çıktı