Sanatçılar da ''bonzai''ye hayır dedi
"Bonzai'ye hayır" diyoruz... Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği panelin adı böyleydi. Bonzai ve uyuşturucu madde karşıtı panel, uzmanları ve sanatçıları bir araya getirdi.
Bonzai can almaya devam ediyor...Geçtiğimiz hafta İstanbul Bakırköy'de bonzai kullandıktan sonra fenalaşan 3 gençten 17 yaşındaki halil ibrahim ertun hayatını kaybetmişti. Ve bu bakırköy'de gerçekleşen ilk bonzai vakası değildi... Bakırköy Belediyesi bonzai ve diğer uyuşturucu maddelere olan duyarlılığı arttırmak için bir panel düzenledi. ''Bonzai'ye hayır'' diyoruz sloganıyla düzenlenen etkinlik uyuşturucu madde ile ilgili uzmanlarla sanatçıları buluşturdu.
Etkinlik bonzai hakkında genel bilgi içeren kısa bir film ile başladı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun açılış konuşmasının ardından panelistler sahnedeki yerlerini aldı. Farklı çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Eski alkol ve madde bağımlısının kitabı çıkıyor
Ayık Yaşam Derneği'nde buluş, bonzaiden kurtul!
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: TOKİ Adana kura çekimi bitti mi? TOKİ Adana Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan) kura çekimi!
HABER... Adım adım Terörsüz Türkiye!
Terörsüz Türkiye'de önemli viraj! Terör örgütü PKK'nın silah bırakma süreci nasıl olacak? Abdulkadir Selvi yazdı
HABER... Barış diplomasisi: Adres İstanbul!