hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçil Erzan'a ikinci dava şoku

    KAYNAKCNN TÜRK

    Bankacı Seçil Erzan, geçtiğimiz günlerde 4’üncü kez hakim karşısına çıkmıştı. Seçil Erzan’ın yargılandığı dava sürerken Erzan’a yeni bir dava şoku geldi. Mağdurlardan biri Seçil Erzan ve bankaya alacak davası açtı. O davaya ilişkin ayrıntılar, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Emir Ünlü’nün haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera. Futbol dünyasının ünlü isimleri. Onlarca mağdur. Seçil Erzan’ın yargılandığı fon vurgununda dava sürerken bankacı Seçil Erzan’a bir şok daha geldi.

    “Nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla 18 müştekinin yer aldığı dosya kapsamında bankacı Seçil Erzan geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıktı. İddianame kapsamında tutuklu yargılanan Seçil Erzan’ın 252 yıla kadar hapsi isteniyor.

    Seçil Erzana ikinci dava şoku

    Erzan’ın yargılaması devam ederken mağdurlardan biri hem bankaya hem de bankacı Seçil Erzan’a ikinci bir dava açtı. Mağdur, alacak davasında Erzan tarafından dolandırıldığı paranın 91 bin 654 TL’sini talep ediyor.

    Mağdur tarafından açılan dava dilekçesinde Erzan’ın kendisini arayarak çok önemli kişilerin bulunduğu VIP bir fon olduğundan bahsettiğini ve bu konuşmanın ardından Erzan’a para verdiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seçil Erzana ikinci dava şoku

    Mağdur Melis Özsüt Şener beyanında, “2 Haziran 2020’de 150 bin doları Seçil Erzan’a verdim. Erzan aynı gün içinde parayı 160 bin dolar olarak geri ödedi. İkinci olarak 20 Haziran 2020’de 200 bin doları verdim. Seçil Erzan bu parayı da 280 bin dolar olarak geri ödedi. Son olarak Seçil Erzan’a 10 günlüğüne 237 bin dolar verdim. Ancak bu para tarafıma geri ödenmedi” dedi.

    Mağdur Melis Özsüt Şener, her iki dosya kapsamında Seçil Erzan tarafından toplamda 237 bin dolar dolandırıldığını öne sürüyor. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nin davaya ilişkin vereceği karar ise ilerleyen günlerde netleşecek.

    Dava kabul edilirse bankacı Seçil Erzan, bir dosyadan daha yargılanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow