Şeyh Cerrah'ta tansiyon düşmüyor
İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde, Filistinliler ile Yahudi yerleşimciler arasında kavga çıktı. Sandalye ve taşların havada uçuştuğu arbedeye İsrail polisi müdahele etti, 7 kişi yaralandı.
Sandalyeler, taşlar havada uçuştu. Evlerinden zorla çıkarılma tehdidiyle karşı karşıya olan Filistinlilerin yaşadığı Şeyh Cerrah Mahallesi yine karıştı. İşgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan Şeyh Cerrah Mahallesi’nde, Filistinliler ile Yahudi yerleşimciler arasında tansiyon yeniden yükseldi. Taraflar arasında gerginliğin artması üzerine mahalle sakinleri ve onlara destek için bölgede bulunan Filistinliler ile Yahudi yerleşimciler arasında arbede yaşandı.
Yahudi yerleşimciler Filistinlilere sandalye ve taşlarla saldırdı. Filistinliler de aynı şekilde karşılık verdi. Gerilim tırmanınca devreye İsrail polisi girdi. Güvenlik güçleri ses bombaları ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
İsrail polisi bazı Filistinlileri coplarla darbetti, çevredeki bir eve ses bombası attı. Gözaltına alınmaya çalışılan bir Filistinli baygınlık geçirdi.
Filistin Kızılay'ına göre, İsrail polisinin müdahalesinde 7 Filistinli yaralandı. Yaralılardan ikisinin hastaneye kaldırıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
SAATLERDİR ELEKTRİK YOK: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 23 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması
Lokantada vahşet! Genç Gülizar iş arkadaşının bıçağıyla can verdi: Dehşet anları kameraya yansıdı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama