Silahlı saldırıda casusluk iddiası | Video
İstanbul Avcılar’da Uygur Türkü asıllı Çin vatandaşı Yusuf Emet, misafirliğe gittiği adreste silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan gencin tedavisi sürerken, polisin soruşturması sürüyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, 2 Kasım gecesi saat 22.00 sıralarında Avcılar’a bağlı Denizköşkler Mahallesi’nde yaşandı. Çin vatandaşı olan Uygur Türkü Yusuf Emet, bir arkadaşının evine geldi ancak sokakta onu bekleyen şüpheli bir şahıs da vardı. Aralarında kısa süreli konuşma geçti ardından Emet ve arkadaşı dairelerine çıktı
Ağır yaralanan genç ise kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Yusuf Emet tedavi altına alındı. İddiaya göre, Yusuf Emet’in Çin’de bir süre cezaevinde yattığı ve casusluk yapması için tehdit edildiği öne sürüldü. Bütün ihtimalleri değerlendiren polis, soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı