Skuter kazasında ilk celse görüldü
İstanbul Şişli'de skuter kullanıcısı Dilara Gül'e çarparak ölümüne neden olan Hakan Akçelik hakim karşısına çıktı. Akçelik, ilk savunmasında "Çok üzgünüm, çarptıktan hemen sonra durdum, yardım etmek istedim" ifadelerini kullandı.
Olay, 12 Temmuz 2022'de gece saatlerinde Şişli Halaskargazi Caddesinde yaşanmıştı. Skuter kullanan 23 yaşındaki Dilara Gül araba çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Davanın ilk duruşması İstanbul 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 23 yaşındaki Dilara Gül'e çarpıp ölümüne neden olan Hakan Akçelik verdiği ilk ifade de üzgün olduğunu dile getirdi. "Kesinlikle kimseyi görmedim. Sokakta aydınlatma yoktu. Çarptıktan sonra hemen durdum. Yardım etmek istedim." diyerek tahliyesini talep etti.
Dilara Gül’ün anne babası ise sanığın cezalandırılmasını istedi. Gül ailesinin avukatı olayda bilinçli taksirin söz konusu olduğunu belirtti. Mahkeme sanık Hakan Akçelik'in tutukluluk halinin devam ettiğini belirtti ve duruşmayı bir hafta sonraya erteledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası