Son Dakika! Alkol alan hakim polislere saldırıp küfür etti | Video

Son Dakika! Alkol alan hakim polislere saldırıp küfür etti | Video

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Adana'da hakim Hayrettin Yavuz, alkol aldıktan sonra araç kullanmak istedi. Seyir halindeyken de polise yakalandı. Polis durdurunca da saldırganlaştı, ortalığı birbirine kattı.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Alkol almıştı. Ayakta duracak hali bile yoktu. Ortalığı birbirine kattı. Hakim kendisine hakim olamadı.

Adana'da 17 Eylül günü hakim Hayrettin Yavuz, alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Ekipler Yavuz'a ceza yazmak isteyince de hakim polisleri tehdit edip küfretti. O anlarda kameralar da kayıttaydı. Polise saldırmak isteyen hakim dengesini kaybedince yere düşerek bayıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Hakim hakkında, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi de soruşturma izni verdi. Polisler hakimden şikayetçi olmasa da hakim Hayrettin Yavuz, tedbiren Van Hakimliği'ne atandı.

Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber