Son dakika... Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Böyle bir yangın görmedim
Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. CNN TÜRK canlı yayınında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "En kötü günümüzü yaşıyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir yangın görmedim" dedi.
CNN TÜRK canlı yayınında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "En kötü günümüzü yaşıyoruz." dedi.
MUHİTTİN BÖCEK: BUGÜNE KADAR BÖYLE BİR YANGIN GÖRMEDİM
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek: "Ben bugüne kadar böyle bir yangın görmedim. Düşündürücü olan 4 ayrı bölgede çıkmış olmasıdır. Şu anda tüm itfaiye ekibimiz orada. Herkes elinden geldiğinde havadan karadan söndürme işlemleri yapılıyor. Bir taraftan 4 mahallemizdeki vatandaşlarımızın evleri boşaltılıyor. İnşallah kısa zamanda can kaybı olmadan bu yangın söndürme işlemi gerçekleştirilmiş olur. 4 ayrı yerde yangın var, hepsini kontrol altına almaya çalışıyoruz. Tahliye işlemleri hızla devam ediyor, aşırı derecede bir duman var, gereği yapılıyor. Herkes burada, sayın Bakan da geliyor, az sonra o da Manavgat'ta olacak. Can kaybı bilgisi henüz yok, olmayacaktır inşallah" açıklamasında bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı