Son dakika... Hastaneden Deniz Baykal açıklaması
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nden açıklama yapıldı, "Olumlu yönde gelişmeler var" denildi. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara da ''Beyin rahatlamaya başlamış durumda ama toparlanması uzun bir süreç alacak" açıklamasını yaptı.
Deniz Baykal'ın sağlık durumunda minimal de olsa olumlu gelişmeler bulunduğu, kötüye gidiş olmadığı ve uyutma işleminin devam ettiği bildirildi.
Ankara Üniversitesinden, İbn-i Sina Hastanesinde tedavisi süren Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, "Durum ciddiyetini koruyor. Şuur kapalı, genel durum stabil, yaşamsal bulgular normal seyrediyor. Nörolojik bulgular dünle aynı. Beyin sapı refleksleri alınıyor. Minimal de olsa olumlu gelişmeler var, kötüye gidiş yok. Uyutulma işlemi, cihazlı solunum desteği, beyin koruma ve genel destek tedavisi devam ediyor." ifadelerine yer verildi.
Pazartesi günü yüksek ateş ve solunum sıkıntısı nedeniyle sabahın erken saatlerinde Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedaviye alınan CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın tedavisi 6'ıncı günde devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama