Son dakika: Marmaray'da ulaşım normale döndü
Marmaray istasyonlarında “Sayın yolcularımız lütfen dikkat. Acil bir durum nedeniyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir” anonsu yapıldı. Kısa bir süre sonra Bakanlık'tan yapılan açıklamada acil durum anonsunun nedeni belli oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Marmaray'da bu sabah yolcuları korkutan bir anons yapıldı.
Hürriyet'e bilgi veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri, yangın alarmındaki arızadan dolayı sistemi otomatik boşaltma alarmı verdiğini belirttiler.
Yeniden ulaşıma açıldı
Sistemin düzeltilip Marmaray'ın yeniden normal ulaşıma açıldığını söylediler.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı