Pendik İDO İskelesi'nde kaza meydana geldi! Yaralılar var

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Pendik İDO İskelesinde kıyıya yanaşmaya çalışan arabalı vapurun sert bir şekilde çarpması sonucu bir kaza meydana geldi. Kazada İDO'dan alınan bilgiye göre 6 yolcu hafif yaralandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Pendik'te feribotun iskeleye çarpması sonucu 10 yolcu hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yalova'dan hareket eden İDO'ya ait "Fatih Sultan Mehmet 1" adlı arabalı vapur, 14.45 sıralarında Pendik'te yanaşma sırasında iskeleye çarptı. Kazada, 6 yolcu hafif yaralandı.

İstanbul'un trafik raporu açıklandı

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Feribotun seferlerine devam ettiği öğrenildi.

Feribotun makinesinde devirlerin yükselmesi sonucu hızın düşürülemediği ve kazanın bu nedenle meydana geldiği ileri sürüldü.

İDO'dan açıklama

İDO'dan yapılan açıkmada, "15 Mayıs 2018 tarihinde 14:00 Yalova-Pendik seferini yapan Fatih Sultan Mehmet-1 isimli IDOferrycat tipi gemi, saat 14:50’de Pendik İskelesi’ne yanaşmaya çalıştığı sırada iskeleye sert bir şekilde yaslanmıştır. Yaslanmanın etkisi ile ayakta bulunan yolcularımızdan ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralanmıştır. İDO yetkilileri kazanın ilk anlarından itibaren sağlık görevlileri ile irtibata geçmiştir. Yaralanan yolcularımıza her türlü destek verilmekte olup tedavi süreçleri yakından takip edilmektedir. İDO ailesi olarak hepimizi üzen bu talihsiz kazada yaralanan yolcularımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow