Son Dakika! TEM'de aynı noktada iki kaza | Video Haber

Son Dakika! TEM'de aynı noktada iki kaza | Video Haber

İstanbul'da devam eden yağış, kazaları da beraberinde getirdi. TEM otoyolunun Sultanbeyli kavşağında art arda iki kaza meydana geldi. Her iki kazada da sürücüler yaralandı.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Her iki kaza da TEM otoyolu Sultanbeyli ayrımında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet bariyerlere çarptı. Yola devrilen kamyon vinç yardımıyla kaldırıldı. Kamyon sürücüsü yaralandı

O kazadan kısa süre sonra aynı noktada bir kaza daha meydana geldi. Seyir halindeki taksi sürücüsü önündeki otomobile çarptı. Her iki araç da yola savrulurken, otomobil sürücüsü yaralandı.

Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normal akışına döndü.