Son dakika... Ümit Özdağ: Kararımızı 11'de açıklayacağız
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2. tur seçimine dönük kararını dün açıklayacaktı. Ancak o açıklama bugüne kaldı. Özdağ, henüz kararlarının netleşmediğini, Kılıçdaroğlu ile yapacakları yeni görüşmenin ardından karar vereceklerini söyledi. Yapılan görüşmelerde ise sığınmacı ve terörle mücadele konularının öne çıktığını vurguladı.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşmenin olumlu ilerlediğini, bu akşam yapılacak görüşmenin olumlu sonuçlanması durumunda saat 11.00'de açıklama yapacaklarını söyledi.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız. Bu toplantıda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, 11 milyar dolara ulaşan ekonomik maliyetinin Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ve Anayasa'nın 4 maddesini güvence altına alacak, PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini ilerletmiş bulunuyoruz. Nihayetlenmedi. Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz. Olumlu giden süreci olumlu tamamlayacağımıza inanıyorum. Başarabilirsek yarın saat 11.00'de Sayın Kılıçdaroğlu ile açıklama yapmayı planlıyoruz" dedi
"SİNAN BEY'İN KENDİ TAKDİRİ"
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararını değerlendiren Özdağ, "Sinan Bey'in kendi takdiridir. Zafer Partisi'ni bağlamamaktadır. Sinan Bey ile farklı düşünüyoruz. Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Üzerinde durmuyoruz. Biz Sinan Bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz hala kapıları kapatmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması