Soylu'dan ABD'ye tepki
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "CHP iktidarından HDP'ye de bakanlık" tartışmasıyla ilgili konuştu. Konuşulanın başkan yardımcılığı ve Kültür Bakanlığı olduğunu söyledi. "Kandil ve uzantıları bakanlıklarda da adamları olsun istiyor" dedi. Soylu, vurgun yapıp Arnavutluk'a kaçan kripto para borsası Thodex'in sahibinin de nerede olduğunu bildiklerini söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP milletvekili Gürsel Tekin sözleri ile gündeme gelen "CHP iktidarından HDP'ye de bakanlık" verilebileceği açıklamaları soruldu. Soylu, tartışmayla ilgili önemli detayları paylaştı.
TRT Haber'e konuşan Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye uyuşturucu ticaretinin merkezi haline geldi, uyuşturucunun arkasında siyasi destek var" açıklamasına tepki gösterdi.
Soylu, vurgun yaptıktan sonra Arnavutluk'a kaçan kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'le ilgili konuştu.
İçişleri Bakanı, "Simetrik ve asimetrik birçok saldırıyla karşı karşıya kaldık" diyerek Amerika'ya yüklendi.
15 TEMMUZ'UN FAİLİ BUGÜN NEREDE?
"Bugün Cumhurbaşkanımıza antisemitist diye saldıranlar 15 Temmuz'un failini ülkelerinde tutuyor" dedi...
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)