Tacizciye savcılıktan yakalama kararı | Video
İstanbul Taksim'de genç bir kadını takip eden şüpheli güven timlerince yakalanıp polis merkezine götürülmüştü. İfadesinin ardından serbest kalan tacizci için savcılıktan tekrar yakalama kararı çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Genç kadını adım adım takip etti. Cadde boyu süren takibin sonunda yakalandı, ama yine de serbest bırakıldı. Savcılık o karara itiraz etti.
Olay, Cumartesi günü İstanbul'un en işlek caddelerinden birinde, Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde yaşanmıştı. Genç bir kadının bir erkek tarafından takip edildiğini fark eden güven timleri tacizciyi yakalamış, genç kadın da şikayetçi olmuştu. Polis merkezine götürülen 28 yaşındaki Sezer T. ifadesinin ardından serbest kaldı.
Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sezer T. hakkında yeni bir karar verildi. Polis merkezine, şahsın gözaltına alınarak mevcutlu şekilde adliyeye getirilmesi talimatı verildi. Ekipler, genç kadını takip eden şüphelinin tekrar yakalanması için çalışma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş