Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı
İstanbul Arnavutköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü aracının kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil tabelalara çarparak takla attı. Sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti, önce kaldırıma ardından da tabelalara çarparak takla attı. Sürücü otomobilden burnu bile kanamadan çıktı.
Görüntüler geçtiğimiz gün İstanbul Arnavutköy'de kaydedildi. Sürücü kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çarptı, ardından takla attı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kazayı görenler hemen yardıma koştu Şans eseri korkulan olmadı, sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?