Tarihi hamam harabeye döndü
İstanbul Tophane’de 17. yüzyıldan kalma âtıl durumdaki hamam evsizlerin mekânı haline geldi. Mahalle sakinleri ise hamamın bir an önce restore edilmesini istiyor, izleyelim.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakımsızlıktan viraneye dönen tarihi hamam, evsizlerin mekânı haline geldi. Vatandaşlar ise tarihi hamamın restore edilmesini istiyor.
İstanbul Tophane'de 17. yüzyıldan kalma Çavuşbaşı Hamamı, bakımsızlıktan yıllardır âtıl durumda. Evsizler ise bu hamamı kişisel eşyalarını yerleştirerek evleri haline getirip, kendi evleri gibi sahiplendiler.
Hamamın içinde sadece ev eşyaları değil çöpler ve yıkıntılar da yer alıyor. Çevrede bulunan mahalle sakinleri hamamın uzun yıllardır harabe şekilde olduğunu belirterek restore edilmesini istiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!