Tarihi konakta yangın
İslam İşbirliği Teşkilatı eski Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun babasına ait olan ve Yozgat'ta bulunan konakta yangın çıktı. Bina kullanılamaz hale geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yozgat'taki bina, İslam İşbirliği Teşkilatı eski Genel Sekreteri ve MHP eski Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun babasına aitti. Bir süredir kullanılmıyordu. Tinerciler mesken tutmuştu.
İtfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü. Ardından soğutma çalışması başlatıldı. Tarihi bina büyük hasar aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı