Tarladan markete portakalın hikayesi
Meyve sebze üretildiği alandan büyükşehirlere geldiğinde fiyatı üç dört kat artıyor. Bu artışa neden olarak akaryakıt gösteriliyor. Peki Muğla Köyceğiz'de üretilen portakal, üretildiği alana 5 kilometre mesafede ne kadara satılıyor? Bu fiyat büyük şehirlerde nerelere çıkıyor. Hal yasası bu fiyat artışlarını dengeler mi? Detaylar, CNN TÜRK muhabiri Emrah Çakmak aktardı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


YKS GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: ÖSYM ais 2026 YKS giriş belgesi erişime açıldı mı? AYT- TYT- YDT sınav belgesi nereden alınır?

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI: 2026 Sağlık Bakanlığı 26 bin 673 personel alımı ne zaman? Kadro ve branş dağılımı belli mi?

SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji uzmanı uyardı: Yağış geliyor

ADALET BAKANLIĞI 2026 PERSONEL ALIMI: CTE Kadro Dağılımı Açıklandı! Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başladı mı? Hangi Kadrolar Var? 4 Bin 508 İnfaz Koruma Memuru Alınacak

ATM dolandırıcılarına darbe: Sahte dolarları sisteme dokmuşlar!
