TBMM'de siyasi ayak tartışması
İmar düzenlemesinin görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu'nda FETÖ siyasi ayak tartışması vardı. AK Parti ve CHP'li vekiller karşı karşıya geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal arasında çıkan FETÖ'nün siyasi ayağı tartışması büyüdü.
Gerilimin artması üzerine Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç oturuma ara verdi.
Tartışma arada da devam etti
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal birbirlerinin üzerine yürüdü. Genel Kurul'da milletvekilleri arasında itişmeler yaşandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?