Tekel bayine el bombalı saldırı

Kaynak:İHA

İstanbul Kağıthane'de 2 şüpheli tekel bayisinin önüne el bombası atıp kaçtı. Tekel bayisinin sahibi ise peşlerinden silahla ateş açtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Motosikletle geldiler. El bombası atıp kaçtılar. Ardından dükkan sahibi peşlerinden silahla ateş açtı.

Öğlen saatlerinde Çağlayan Mahallesi’nde bulunan tekel bayisine motosikletle 2 şüpheli geldi. Tekel bayisinin önüne yanaştıkları gibi elinde bulunan el bombasını içeriyi atmak istedi. Kapıdan seken el bombası tekel bayisinin önüne düştü.

Tekel bayine el bombalı saldırı

Kapının önünde patlayan el bombasının ardından dükkan sahibi elinde silahla dışarı çıktı. Ardından peşlerinden silahla ateş etmeye başladı. Motosikletli saldırganlar ise kaçtı.

Tekel bayine el bombalı saldırı

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüphelilerin arkasından ateş eden dükkan sahibi yakalanarak gözaltına alındı. Motosikletli saldırganlar için ise polis ekiplerinin yakalama çalışmaları sürüyor.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber