Trabzon’da şiddetli yağış hayatı felç etti! Rögarlar taştı, araçlar yolda kaldı
Trabzon’da etkili olan sağanak yağış, rögar taşmaları, su baskınları ve dere taşkınlarıyla birlikte hayatı durma noktasına getirdi. Toklu Mahallesi’nde bir ahıra su basması sonucu çok sayıda koyun telef oldu. Yetkililer, sel ve heyelan riskine karşı uyarıda bulundu.
Trabzon şehir merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi.
Yağışın ardından birçok yol, cadde ve sokakta rögarlar taştı, şehir adeta göle döndü. Araçlar ve yayalar, su birikintileri nedeniyle güçlükle ilerledi.
Vatandaşların yetkililere yaptığı ihbarlar sonucunda, çok sayıda ev ve iş yerinde su baskınları yaşandığı öğrenildi. Aynı zamanda birçok sitenin otoparklarını da su bastığı bildirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, art arda gelen ihbarlara yetişebilmek için yoğun mesai harcadı.
Yağışın etkisini sürdürmesi halinde, sel, taşkın ve heyelan riski bulunduğu ifade edilirken, özellikle ana arterlerde oluşan büyük su birikintileri, sürücülere zor anlar yaşattı.
Toklu Mahallesi'nde dere taşkını nedeniyle bir ahıra su bastı, bu olayda çok sayıda koyunun telef olduğu belirtildi. Şehir merkezi, yoğun yağış karşısında adeta çaresiz kaldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Binlerce kişi merakla bekliyordu! İnfaz düzenlemesi yürürlüğe girdi
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Kurban Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Kurban Bayramı Mesajları!
NİHAT GENÇ ENTÜBE EDİLDİ: Nihat Genç Kimdir? Gazeteci- Yazar Nihat Genç Neden Entübe Edildi, Hastalığı Ne?
İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul Bağcılar Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 4 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması
O bir şampiyon! Çobanlık yapan 11 yaşındaki Emir Ali, Türkiye birincisi oldu