Trafikte kadın doktoru darp eden zanlı için istenen ceza belli oldu
İstanbul Eyüpsultan'da bir sürücü, yol ortasında kadın doktoru akan trafikte darp etmiş daha sonra gözaltına alınarak tutuklanmıştı. O saldırgan için "basit yaralama" ve "hakaret" gibi suçlardan 5 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
Yol ortasında, akan trafikte aracını durdurup indi. Kadın doktora saldırdı. O saldırgan hakkındaki iddianame hazır.
15 Aralık'ta İstanbul Eyüpsultan'da bir sürücü yol ortasında kadın doktoru akan trafikte darp etmişti. Tutuklanan saldırgan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca iddianame hazırlandı. Saldırganın trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde trafikte seyrettiği anlatıldı. Tehlikeli araç kullanımı nedeniyle taraflar arasında tartışma çıktığı, şüphelinin hakaret ve küfürlerle müştekiyi darp ettiği iddianamede yer aldı.
Savcılık, şüpheli hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokma", "basit yaralama" ve "hakaret" suçlarından toplam 5 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
İddianame kabul edilirse saldırgan önümüzdeki günlerde asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)