Türkiye'nin acı gerçeği: Deprem
Türkiye'de son 30 yılda 22 bin kişi deprem nedeniyle hayatını kaybetti. Yıkılan binaların altında kaldı. 2009 yılında kurulan AFAD depremle mücadele için eğitimler ve tatbikatlar düzenliyor. CNN TÜRK ekibi AFAD'ın düzenlediği dev tatbikatı görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türkiye bir deprem ülkesi ve birçok bölgede yıkıcı depremler bekleniyor. Son 30 yılda 22 bin kişi deprem nedeniyle hayatını kaybetti. Durum böyleyken deprem konusunda farkındalığın artması gerekiyor. 2009 yılında kurulan AFAD bu yönde eğitimler ve tatbikatlar düzenliyor.
CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Yasin Kamaloğlu deprem dosyasını açtı. AFAD'ın İstanbul'daki dev tatbikatını görüntüledi. İşte o tatbikat ve hayat kurtaran bilgiler.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı