Türkiye'nin dört bir yanında İsrail protestosu düzenlendi
İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'ye yönelik saldırıları Türkiye’nin dört bir yanında protesto edildi. İstanbul ve Ankara’daki gösterilere çok sayıda kişi katıldı.
İsrail’in katliamlarına karşı dün tüm Türkiye ayaktaydı. İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarının çağrısıyla bir çok kişi Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önüne geldi.
Toplanan kalabalık, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla İsrail'i protesto etti. Ankara'da da birçok sivil toplum kuruluşunun öncülüğünde gösteri düzenlendi.
TBMM önünde toplanan kalabalık grup, sloganlar eşliğinde İsrail Büyükelçiliği önüne yürüdü. İsrail'in Kudüs'e yönelik saldırılarını kınadı.
Elçilik önünde grup adına açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İsrail’e karşı tüm dünyayı birlik olmaya çağırdı.
İzmir’den Bitlis’e, Tekirdağ’dan Şırnak’a kadar Türkiye’nin bir çok ilinde benzer görüntüler vardı.
Vatandaşlar, ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla Doğu Kudüs ve Gazze’de yaşanan vahşeti protesto etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAATLERDİR ELEKTRİK YOK: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 23 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması
Lokantada vahşet! Genç Gülizar iş arkadaşının bıçağıyla can verdi: Dehşet anları kameraya yansıdı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!