TÜRKİYE'NİN MİLLİ GURURU | Kızılelma PT-3 motor testi başarı ile gerçekleşti
Türkiye'nin yerli ve milli insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, motor testi başarı ile gerçekleşti. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türkiye’nin milli gururu, ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, yeni bir başarıya daha imza attı. Kızılelma PT-3 motor testi başarı ile gerçekleşti.
Kızılelma, kısa pistlere iniş ve kalkış yapabilme kabiliyetine sahip, ayrıca radardan gizlenebilme ve havadan havaya füze atabilme yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Türkiye'nin yerli ve milli insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'nın testleri de devam ediyor.
Yaşanan son gelişmede ise Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın bir başarıya daha imza attığını duyurdu. Kızılelma PT-3 motor çalıştırma testini başarıyla tamamladı. Bayraktar o görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!