"Türkiye'yi gezip AB'yi anlatmak önemli"
Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve eşi Avrupa Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Christian Berger, Türkiye’yi gezip AB'yi anlamanın önemine değindi, Yapıcı ve samimi konuşmak önemli mesajı verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, 9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı'na konuştu. Berger, Türkiye'yi genelinde yaptığı gezilerin önemine değindi.
Berger gittiği her şehirde sıcakkanlılıkla karşılandığını söylerken yapıcı konuşmak önemli mesajı verdi.
Berger'in eşi, Marilena Georgiadou Berger, Türkiye'nin misafirperverliğini hatırlattı ve Türkiye ile Avrupa Birliği'ni birbirine bağlayan pek çok nokta var diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama