Ücretsiz su tasarruf aparatı dağıtıyor
30 yıllık taksici Salih Altunışık, ömrünü su tasarrufuna adadı. Altunışık, okul, cami hangi kuruma gitse yanında tasarruf sağlayan su aparatı taşıyor. İnsanlara tasarruf bilincini aşılamaya çalışıyor. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Güngör Yılmaz'ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ömrünü su tasarrufuna adadı. Çünkü onun için bir damla su bile paha biçilemez. “Köylerimizde eskiden su değirmeni var denilen yerlerde şu anda su yoksa Türkiye'de kuraklık var demektir. Bu kuraklığa nasıl bir önlem alabilirim, nasıl çözerim diye düşündüm. Daha sonra bu aparatlardan haberdar oldum, bunların yayılması için camilere okullara ücretsiz olarak dağıtmaya başladım” ifadelerini kullanan Salih Altunışık, bunun mutlaka bir çözümü olmalı dedi ve su tasarrufu bilincini kendine görev edindi. Şimdi aracında bilgilendirme yazıları yazıyor, dileyene ise ücretsiz tasarruf aparatı veriyor.
En büyük hayalini ise “Recep Tayyip Erdoğan’dan ve Emine Erdoğan’dan isteğimiz, bu aparatların tüm Türkiye’ye ücretsiz dağıtılması” olarak açıkladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ NE ZAMAN OLDU? 15 Temmuz Kaçıncı Yıl Dönümü? 15 Temmuz'da Kaç Şehit Verildi?

15 TEMMUZ (BUGÜN) HASTANELER VE SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI? Özel, Devlet Bugün Hastaneler Açık mı? Hastane ve Sağlık Ocağı Çalışma Saatleri

15 TEMMUZ KAPALI METROBÜS DURAKLARI: 15 Temmuz'da Hangi Metrobüs Durakları Kapalı? Duraklar Ne Zaman Açılacak? İETT Duyurdu!

Haluk Levent'in şoförünün ifadesi ortaya çıktı: Milyonluk para transferleri sorusunu yanıtladı! "Emirleri üzerine hareket ediyordum"

İrade bizim zafer bizim! 15 Temmuz gecesinin kritik noktaları
