Üsküdar'da ağaç devrildi; otomobil hasar gördü
Üsküdar'da Doğancılar Çakırcı Hasan Paşa Camii'nin bahçesindeki ağaç kökünden kırılarak duvarın üstüne, sonra da sokakta bulunan park halindeki otomobilin üzerine devrildi.
Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Ramazanoğlu Sokak'ta caminin bahçesinde bulunan ağaç saat 06.00 sıralarında devrildi. Doğancılar Çakırcı Hasan Paşa Camii'nin içerisindeki ağaç kökünden kırılarak önce duvarın üstüne, daha sonra da sokakta bulunan park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Sabah saatlerinde gürültüyü duyan çevre sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışını kapatarak güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı motorlu testere ile keserek parçalara ayırdı. Ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından ağacı kaldırırken, yol yeniden ulaşıma açıldı.
BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE UYANDIM
Görgü tanığı Berker Can, “Sabah büyük bir gürültü sesiyle uyandım. Sokağa geldim ağaç devrilmiş. Benim de aracım da buradaydı. Koştum geldim buraya aracıma baktım ama bir şey olmamış ama ileride bir araç zarar görmüş. Onun dışında pek bir hasar yok. Yaralı ve can kaybı yok. Maddi bir hasar var" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı
"50 yıllık pranga kırılıyor, PKK silah bırakıyor" Abdulkadir Selvi yazdı