Vefa destek ekipleri yine iş başında | Video
İhtiyacı olanların yardımına koronavirüs süresince vefa destek ekipleri koşuyor. İstanbul Bahçelievler de ekipler ihtiyacı olanlara ihtiyaçlarını ulaştırdı. Ayrıntılar Samet Güner ve Sercan Sever'in haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yemekler yapıldı, tek kullanımlık kaplara konuldu ve özenle paketlendi. Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler devam ediyor. Kısıtlamada dışarı çıkamayanların yardımına da yine vefa destek ekipleri koşuyor.
65 yaş üstü 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlamaları ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile ihtiyaçlarına ulaşmayan vatandanlar vefa destek hattını arıyor. Koronavirüs karantinasında olan vatandaşların yemekleri de Vefa Destek ekipleri tarafından götürülüyor.
Vefa Destek ekipleri hava koşullarına aldırmadan çalışmalarını sürdürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında ikinci duruşma günü
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi