Yanan aracın LPG tankı böyle patladı!
Kağıthane'de park halindeki LPG'li otomobilde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Büyük bir gürültüyle patlayan otomobilden çıkan parçalar etrafa yayıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken 2 otomobil, 1 ev ve 1 iş yerinde maddi zarar meydana geldi.
Olay, Kağıthane Gürsel Mahallesi Doğandere Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde duran otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Alevler kısa sürede tüm otomobili sardı. Alevler LPG tankına ulaşınca büyük bir patlama meydana geldi. Tankın patlamasıyla alevler dördüncü kata kadar çıktı. Çevredeki evlerin ve işyerlerinin camları kırıldı. Patlayan otomobilin tavanı ise bir sokak ileri fırladı.
Patlama anı kamerada
Yanan otomobildeki patlama anı ise cep telefonu ile kaydedildi. Yangını cep telefonu ile kaydetmeye çalışan mahalle sakinleri yaşanan patlama nedeniyle korku dolu anlar yaşadı. Alevler içinde yanan otomobil bir anda patladı. Yaşanan panik anı ve alevlerin evin duvarı boyunca yükselmesi an be an kaydedildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Daltonlar suç örgütüne operasyon! Çok sayıda gözaltı
Dikkat! Meteoroloji uyardı: 2 bölge 5 il için kuvvetli sağanak alarmı!
EV KADINLARINA EMEKLİLİK: Ev hanımlarına emeklilik hakkı ne zaman çıkacak, kimler yararlanabilecek, şartlar neler?
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 25 il için sağanak alarmı
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!