Yanına düşen füzeden kıl payı kurtulan Türk gazeteci o anları CNN TÜRK'te anlattı
İsrail-Hamas çatışmaları daha da şiddetlenerek devam ediyor. İki tarafın peş peşe füze atmaya devam ediyor. Bölgede haber takibindeki gazeteciler de büyük risk altında. Çatışmaların ilk başladığı andan itibaren olan 12 günlük süreçte 13 gazeteci hayatını kaybetti. 20'den fazla gazeteci de yaralandı. Dün, son olarak İsrail'de Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeye füze düştü. O görüntüleri İhlas Haber Ajansı Muhabiri Volkan Kayalar kaydetti. O anlarda Gazeteci Adem Metan da yakınındaydı. Saldırıyı, savaşı en çarpıcı yüzüyle yaşayan Adem Metan, o anları CNN TÜRK ekranlarında anlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İZMİR ESHOT GREV: ESHOT Grevi Bitti Mi? İzmir ESHOT Grev Ne Zaman Bitecek? İzban Grevde Mi? İzmir Otobüs Seferleri Durumu
HABER... İnfaz paketi Meclis'te! 9 kanun 30 madde... İşte detaylar
Terör örgütü PKK nasıl silah bırakacak? Sürecin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı...