Yardımsever muhtar iş başında
Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Haşim İşcan Mahallesi’nde muhtarlık yapan Halil Ay tüm insanlığa ve meslektaşlarına örnek olacak bir davranış sergiliyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
2 yıldır her gün öğlen saat 12.00’de yola çıkan genç muhtar, çeşitli aşevlerine ve ücretsiz yemek veren lokantalara uğrayarak mahallesinde yalnız yaşayan yaşlılara yemek götürüyor.
Yaşlıların yemek problemlerinin yanı sıra yalnızlıklarını da gidermeye çalışan Halil Ay, yardıma muhtaç insanların diğer sorunlarıyla da ilgilenmekten geri kalmıyor. Muhtarlık mesleğinin mühür basmaktan başka da sorumlulukları olduğunu savunan Ay, bu davranışıyla meslektaşlarına da örnek oluyor.
Yardımsever muhtar aynı zamanda, bu tarz iyiliklerin diğer insanlar tarafından da yapılması ve yalnız yaşayan yaşlılara destek verilmesi gerektiğini düşünüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular
SON DAKİKA... Özgür Özel'e saldıran kişi tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump'ı Türkiye'ye davet etti! İş birliği mesajı...
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: 'Canavarca his yok' kararı