Yasağa rağmen oltayı alıp sahile gittiler
Getirilen yasaklara rağmen hala durumun ciddiyetini anlamamış olanlar var. İstanbul Tarabya sahilinde yine tedbirsizlik hakimdi. Balık tutma yasağına rağmen oltayı alıp sahile gittiler, balık da tuttular, yürüyüş de yaptılar.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tüm önlemlere, alınan yasaklama kararlarına rağmen İstanbul sahillerinde yine pes dedirten görüntüler kayda geçti.
Duyurular sürekli yapılıyor ancak buna hala uymayanlar var.
Tarabya sahilde koronavirüs tedbirleri nedeniyle alnınan önlemlere uymayanlar vardı. Oltasını alan amatör balıkçılar sabahın erken saatinde yine sahildeydi. Toplum sağlığını da riske attılar, kuralları da çiğnediler.
Uzmanlar bu zorlu sürecin atlatılması için evde kalmanın önemini her fırsatta vurguluyor. Buna rağmen sahilde yürüyüş yapan kişiler de görüntülendi. Çocuğu ile gezenler de vardı.
Ekipler ise, kurallara uymayanlara cezai işlem uyguladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


YKS GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: ÖSYM ais 2026 YKS giriş belgesi erişime açıldı mı? AYT- TYT- YDT sınav belgesi nereden alınır?

Kayıp olarak aranıyordu: 5 yaşındaki Menesa evinin havuzunda ölü bulundu!

Çocuk parkında kurşunlar havada uçuştu: 10 yaralı!

ADALET BAKANLIĞI 2026 PERSONEL ALIMI: CTE Kadro Dağılımı Açıklandı! Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başladı mı? Hangi Kadrolar Var? 4 Bin 508 İnfaz Koruma Memuru Alınacak

12. YARGI PAKETİ İNFAZ DÜZENLEMESİ: Adalet Bakanlığı 12. Yargı Paketi Meclis'ten Geçti Mi, Ne Zaman Geçecek? Af Çıkacak Mı?