Son dakika... Yeni askerlik sistemi hazır, Cumhurbaşkanı'na sunulacak
Milli Savunma Bakanı Hulusi akar, yeni askerlik sistemine ilişkin hazırlanan çalışmayı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacak. Bugün Beştepe'de bazı bakan ve AK Parti yöneticilerinin katıldığı bir toplantı var. Sunum orada yapılacak. Detayları, Beştepe'de toplantıyı takip CNN TÜRK Muhabiri Murat Pazarbaşı aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yeni askerlik sistemine ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın hazırladığı çalışma bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.
Savunma Bakanı Akar, Erdoğan'a sunacak
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan, partisinin bazı MYK üyeleri ile kabine üyesi bakanlarla bir araya gelecek. Saat 14:00'daki toplantıda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da hazır bulunacak. Ve askerlik sistemi çalışmasını anlatacak.
Erdoğan onaylarsa hemen Meclis'e sunulacak
Erdoğan'ın onay vermesi halinde yeni askerlik sisteminin iki hafta içerisinde Meclis'e sevk edilerek 23 Haziran seçimleri öncesi yasalaşması planlanıyor.
Toplantıda ayrıca İstanbul seçimlerine ilişkin çalışmalar ile önümüzdeki süreçte atılacak adımlar da masaya yatırılacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...