Yeni doğan bebeği diri diri gömmüşler!
Adıyaman'da şehit kabrini ziyaret eden lise öğrencileri, bir bebeğin hayatını kurtardı.. Gençler diri diri toprağa gömülen bebeği mezardan çıkardı. O bebeği canlı canlı gömen caniler her yerde aranıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, öğle saatlerinde, Bahçecik Mahallesi'ndeki mezarlıkta meydana geldi. Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileri Esra Yücedağ, Nisa Yüce, Leyla Tuba Koç ve Özgenur Erbil, şehit kabrini ziyarete gitti. Öğrenciler, bir süre sonra bebek ağlaması duyunca mezarlıkta arama yaptı. Bir mezarın yanında, vücudu toprağa gömülü yeni doğan bebeği bulan öğrenciler, polise haber verdi. İhbar üzerine polisle birlikte mezarlığa gelen sağlık ekibi, bebeği ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bebeği bırakan kişi veya kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı