Yerleşik yabancılardan maskesiz parti
Antalya'da doğum günü kutlaması için toplanan yerleşik yabancılar, maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmeden oynayıp, halay çekti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüs salgınıyla mücadelede en önemli önlemler evde kalmak, güvenli mesafeyi korumak ve maske takmak. Ancak Antalya'da son günlerde yapılan partiler ve toplantılarda bu kurallar dikkate alınmıyor.
Konyaaltı ilçesindeki sahilde bulunan bir kafede dün akşam saatlerinde toplanan yerleşik yabancılar, doğum günü kutlaması yaptı. Beyaz kıyafetlerin giyildiği kutlamaya katılanlar maske takmazken, sosyal mesafe kuralı da zaman zaman görmezden gelindi. Partiye katılanların halay da çektiği anlar, sosyal medya platformlarında paylaşıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Abi ve kardeşin bitmeyen kavgası! Evden çıkması için akılalmaz yöntemlere başvurdu
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
HABER... Tatil rotaları çizildi! Ulaşımda bayram tarifesi: Uçak, otobüs, tren hangisi daha cazip?
Oğuz Murat Aci'nin eşi şikayetini geri çekti! Bundan sonra hukuki süreç nasıl işleyecek?