Yurdun birçok noktasında kadınlar günü kutlandı
Dünya Emekçi Kadınlar Günü yurtta farklı noktalarda kutlandı. O manzaraları getirelim ekrana.
Eskişehir'de de 112 servisinin yüzde 65'ini oluşturan kadınlar bu özel günde izinli sayıldı.
Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ise, kadınların bu özel gününü Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde trafolara yapılan resimlerle kutladı.
“Kadının bir yeri var: her yer” başlığı ile hazırlanan resimde kadınların hayatın her alanında var olduğuna dikkat çekildi.
Mardin'deki Erge Baba Tepesi'nde bir araya gelen sporcular, yamaç paraşütü etkinliği düzenledi.
Osmanlı-Rus Savaşı'nda, genç yaşta gösterdiği büyük kahramanlıkla simge haline gelen Nene Hatun Erzurum'da mezarı başında anıldı. Nene Hatun için dua eden kadınlar, daha sonra mezara karanfil bıraktı.
Samsun'da da özel bir okulda da öğretmenler ve öğrenciler, vahşice hayattan koparılan kadınlar için bir şarkı yazıp söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama